Nurvil
Home
Contact
RSS
Tipariti
Nurvil

Firma Nurvil a luat nastere in anul 1996, ca o societate mixta romana-germana.

In anul 2002, in urma semnarii scrisorii de intentie cu Importatorul General Porsche Romania, a devenit dealer autorizat Volkswagen, in acelasi an fiind finalizata constructia showroomului si a serviceului conform standardelor de marca.

Intreaga poveste a inceput " Din dragoste pentru automobil" si a strans in jurul ei un grup insufletit de aceeasi pasiune. Poate, de aceea, marea majoritate a oamenilor ce au dat viata acestei idei, este inca aici  si-ii sustine evolutia. Cu totii am investit suflet in ceea ce, la ora actuala reprezinta Volkswagen si Audi in judetele Valcea si Gorj. S-a investit suflet si pasiune de la cel mai inalt nivel managerial pana la ultimul venit in colectivul Nurvil.

Timpul, pasiunea, seriozitatea si munca neintrerupta au adus firma Nurvil acolo unde se afla in acest moment.

Din  mai 2004 Nurvil isi deschide un birou de vanzari in Tg. Jiu pana in noiembrie 2008, cand, prin efortul sustinut al tuturor s-a inaugurat dealershipul Volkswagen, realizat conform exigentelor brandului.

Septembrie 2006 aduce inaugurarea Centrului Nurvil Audi din Ramnicu Valcea. Din acest moment Audi si Volkswagen "sunt la ele acasa" si se simte acest lucru in oricare dintre cele trei locatii dedicate.

Anul 2007 a adus obtinerea certificatelor de calitate ISO 9001:2000, certificare atat pe vanzari cat si pe service pentru marcile Volkswagen si Audi,  ceea ce reprezinta o garantie in plus a respectarii promisiunii in fata clientilor - partenerii nostri.

Incercand sa imbunatateasca continuu sistemul de management integrat calitate - mediu, SC Nurvil SRL este certificat ISO 14001:2004 pentru utilizarea Sistemului de Management al Mediului (EMS), certificare ce reprezintă recunoașterea angajamentului Nurvil SRL de a crește performanțele referitoare la mediu, eficiența operațională și valoarea comercială.

 

Urmarind conceptul modern de "dealer full service", Nurvil a facut tot posibilul in a oferi clientilor sai o varietate de servicii si confortul de a gasi intr-o singura locatie tot ce implica cumpararea, intretinerea, personalizarea unui autoturism.

Astfel, pe langa showroom si service Volkswagen si Audi, va stau la dispozitie showroomul Nurvil Tuning, Weltauto ( autovehicule de ocazie ), Statiile  ITP si absolut orice servicii legate de autoturismul dumneavoastra.

Ne gasiti oricand aveti nevoie de noi la adresele si datele de contact comunicate. 

NURVIL este operator de date cu caracter personal.


S.C. NURVIL S.R.L. prelucreaza date personale in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, in calitate de operator de date personale cu caracter personal nr. 28260.
Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de catre S.C. NURVIL S.R.L. cu scopul de a transmite informari cu privire la noutatile din domeniul auto, promotiile si campaniile initiate de SC NURVIL SRL si/sau efectuarea de studii de piata.
Datele pot fi dezvaluite unor terti in baza unui temei legal justificat. Clientul isi poate exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, trimisa pe adresa SC Nurvil SRL, str. Raureni nr.38, cod postal 240475, Rm.Valcea, jud.Valcea.  

Politica de calitate a NURVIL SRL ghideaza desfasurarea intregii activitati a companiei plasand in centrul atentiei calitatea serviciilor oferite clientilor nostri.

Click aici pentru a accesa Politica noastra de calitate!

Nurvil SRL - Implicare in comunitate si Responsabilitate Sociala 

Nurvil, distribuitorul autorizat al marcilor Volkswagen si Audi in jud. Valcea si Gorj, este o companie care isi desfasoara activitatea dupa un sistem de management responsabil inca din 1996, de la infiintarea firmei.
Aplicarea unei strategii de responsabilitate sociala planificata si organizata a debutat in anul 2007, cand acest sector de activitate a beneficiat si de un buget separat. Incepand cu 2007 au fost implementate cu succes  proiectele de CSR cu acoperire in domeniile social, sportiv si de mediu. Datorita ariei locale de activitate, Nurvil acorda atentie rezolvarii problemelor comunitatii in care activeaza: judetele Valcea si Gorj.

In luna oct. 2015, Nurvil a incheiat un parteneriat cu Asociatia Prietenii Spitalului Valcean, prin care compania sprijina financiar si activ prin resursele umane - prin participarea voluntara a angajatilor la proiectele Asociatiei-, incercand alaturi de ceilalti parteneri sa realizeze un mediu mai prietenos atat pentru pacienti si apartinatori, cat si pentru personalul medical din institutiile spitalicesti de pe teritoriul judetului Valcea.

Sediul Asociatiei Prietenii Spitalului Valcean: Dem Radulescu nr.32 - Centrul Afaceri Oltenia Business Center - Rm.Valcea. Pe Internet, site-ul oficial: www.prieteniispitaluluivalcean.ro, sau pe pagina de Facebook: www.facebook.com/profile.php?id=100010432864455

Va rugam alegeti una din filialele nostre:
Nurvil SRL
240475 Râmnicu Vâlcea
Str. Raureni, nr. 38
Telefon: +40 250 703 630
Telefax: +40 250 703 642
E-Mail: office-vw@nurvil.ro
Internet: www.nurvil.ro
Program Rm. Valcea:

Vanzari:
Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata: 09:00 – 13:00

Service:
Luni – Vineri: 08:00 – 17:30
Sambata: 09:00 – 13:00 (alternativ cu Nurvil Audi)

Piese de schimb si accesorii:
Luni – Vineri: 08:00 – 17:30
Sambata: 09:00 – 13:00 (alternativ cu Nurvil Audi)

Asistenta Volkswagen Non-Stop:
Tel: 0744.703.368
Tel: 0751.144.013
Aici gasiti:
Volkswagen, VW Utilitare