NURVIL ANUNȚ PUBLIC privind decizia etapei de încadrare

  1. Nurvil SRL
  2. ANUNȚ PUBLIC privind decizia etapei de încadrare
03.07.2022
Prezentare

ANUNȚ PUBLIC privind decizia etapei de încadrare

S.C. Nurvil S.R.L. -  “Împrejmuire teren, amplasare panouri fotovoltaice, stâlpi de iluminat și adăpost echipamente electrice"

Nurvil

         S.C. Nurvil S.R.L., titular al proiectului “Împrejmuire teren, amplasare panouri fotovoltaice, stâlpi de iluminat și adăpost echipamente electrice”, propus a fi realizat în județul Vâlcea, comuna Mihăești, sat Stupărei, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Vâlcea, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

        1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Vâlcea din str. Remus Bellu nr. 6, Rm. Vâlcea, în zilele de luni-vineri, între orele 9-14, precum și pe site-ul A.P.M. Valcea:  https://apmvl.anpm.ro.

        2. Publicul interesat poate înainta comentarii/ observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Vâlcea.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.