Prețuri speciale pentru modelele Audi + 1000 Euro reducere suplimentară pentru rezervare online pe site-ul Audi.

Oferte Audi
Oferta Audi pentru rezervari online

Pana pe 31.07.2020 poti achizitiona masina dorita din peste 80 de autovehicule Audi(A1, A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q2, Q3, Q5,Q7, Q8), beneficiind de preturi speciale de pornire. In plus, pentru rezervarea directa pe site-ul Audi, ai parte de reducere suplimentara de 1000 EUR.

Rezerva aici unul din modelele Audi cu livrare imediata, disponibile in Campania Online Deal, cu preturi speciale. Este foarte simplu! Platesti o taxa de rezervare online, iar suma nu va fi retrasa din contul tau, ci doar blocata si ulterior eliberata. Ai 10 zile timp pentru a incheia contractul de vanzare-cumparare. Te poti razgandi oricand in acest interval.Pentru a anula o rezervare efectuata puteti completa formularul disponibil la adresa https://www.audi.ro/stornare si transmite pe e-mail la rezervari-audi@porsche.ro

Vezi aici toate detaliile despre campanie.

Toate preturile/reducerile mentionate sunt preturi/reduceri recomandate si includ TVA. Reducerile includ discount-ul pentru rezervarea online. Oferta este valabila pentru persoane fizice si juridice, doar pentru comenzile online si in limita stocului disponibil. Rezervarea se face online prin achitarea taxei de rezervare (preautorizare a cardului bancar, fara ca suma sa fie retrasa de pe card) in valoare de 500 EUR, - la cursul de schimb de 4,8 Lei = 1 Euro. Autovehiculul selectat este rezervat pentru o perioada de 10 zile calendaristice de la data confirmarii rezervarii, iar contractul de vanzare-cumparare si livrarea urmeaza a fi efectuate prin intermediul Distribuitorului #Nurvil.

Discountul suplimentar de 1000 EUR, -cu TVA este o reducere acordata pentru achizitiile efectuate in urma rezervarilor Online, si se acorda la incheierea contractului de vanzare-cumparare, prin intermediul Distribuitorului Nurvil. Aceasta suma va fi scazuta  din pretul de vanzare .

 

 

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta:

Tel: 0250 703 600

e-mail: audi-sales@nurvil.ro