NURVIL Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la NURVIL.

  1. Noutati
  2. Nurvil Skoda, partenerul tău de încredere.
01.05.2024
De actualitate la partenerul auto

Nurvil Skoda, partenerul tău de încredere.

Skoda SERVICE se alătură brandurilor deja aflate în portofoliul Nurvil: Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Audi, SEAT și DasWeltAuto.

Nurvil Skoda Service, partenerul tău de încredereSuntem bucuroși să anunțăm că începând din 2021, Nurvil a devenit și service autorizat Skoda, obținând certificarea importatorului Porsche România pentru reparații service autorizate și pentru această marca auto!


Skoda SERVICE se alătură brandurilor deja aflate în portofoliul Nurvil: Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Audi, SEAT și DasWeltAuto.


Avem multă experiență in domeniul  auto ca distribuitor al celui mai mare importator auto din România, iar grupul Nurvil este în acest domeniu de peste 30 ani.


Mulți dintre clienții noștri actuali, care dețin mai multe autoturisme din grupul Volkswagen AG, ne-au solicitat de multe ori disponibilitatea de a ne ocupa și de celelalte mașini ale acestora, multe dintre acestea fiind marca Skoda.
Solicitările clienților, investițiile în extinderea capacității atelierelor de service, dotările tehnice de ultimă generație și calificarea celor care fac parte din echipa de service Nurvil, ne-au dus la concluzia că avem cu ce și cu cine, și astfel, am obținut acest nou parteneriat de service autorizat Skoda, pentru locația din Ștrandului 52A, sediul Nurvil Audi din Rm.Valcea, tel. 0250703600, [email protected].

Provocările business-ului Nurvil de a fi mereu aproape de client cu cele mai bune produse și servicii auto continuă! Ne dorim să mergem pe aceeași linie ca până acum, mereu orientați către client, și să fim un partener de drum de nădejde.


Va asteptam cu drag! 

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.