STIRI SERVICE
01.04.2020

Suntem aici sa ajutam. Nurvil Volkswagen Tg.Jiu

Info #COVID-19
tgjiu

COVID-19, nu permite continuarea lucrarilor in ritmul obisnuit.

Programul de lucru cu publicul fiind: Luni -Vineri:  8.00-17.00.

Nurvil Volkswagen Targu-Jiu ramane deschis. Ne puteti contacta în continuare prin intermediul formularelor de e-mail / web, dar va rugam sa retineti ca vom acorda prioritate solicitarilor clientilor care sunt lucratori cheie in sectoarele cruciale (serviciile de ambulanta, posta, sau producatorii de alimente -partenerii nostri traditionali si incercam sa ii sustinem, cat putem, si pe aceasta perioada) cat si celor cu cerinte urgente de mobilitate, putand exista o întarziere în raspuns. Am dori sa va multumim anticipat pentru cooperarea si intelegerea dvs. în aceste momente dificile.

Pentru a reduce riscurile de contaminare si a organiza în mod optim operatiunile noastre, vom proceda în felul urmator:


  » Programarile se pot face:

📞  telefonic : 0372.521.800

📧 prin email : office-gj@nurvil.ro

📲 accesand Serviciul de programare online

Veti fi contactat de consilierul service pentru a stabili data si ora programarii, si alegerea modului de predare a masinii:

1.  Autovehiculele se predau de catre client direct la Service

2. Autovehiculele pot fi ridicate de catre Nurvil de la domiciliu client prin Serviciul Preluare Auto, cu ajutorul platformei de tractari auto Nurvil . Asiguram aducerea autoturismului înapoi la domiciliu, dupa reparatie.  Serviciu contra-cost

» Masina va fi dezinfectata temeinic (interior si exterior) înainte de a fi introdusa în service. Dar va rugam insistent sa o dezinfectati si dumneavoastra înainte de a o preda în service.

» Pe durata lucrarilor, protejam scaunele, volanul, schimbatorul de viteze si alte puncte de contact cu folie din plastic.
» Factura se trimite electronic si se accepta doar plata prin mijloace electronice sau bancare!
» Dupa confirmarea platii facturii, masina poate fi ridicata din parcarea exterioara Nurvil , respectiv returnata la domiciliu, dupa caz.

Va rugam sa urmariti canalele noastre de comunicare online social media, cat si website-ul www.nurvil.ro, pentru update-uri ulterioare. Vom pastra legatura cu dumneavoastra prin email si telefonic, va vom raspunde bucurosi intrebarilor trimise în tot acest timp.

Va rugam sa respectati indicatiile autoritatilor si sa aveti grija de voi si de cei dragi!
Multa sanatate! Sa ne revedem cu bine in curand!

Telefoane de contact Nurvil Volkswagen Targu-Jiu, str.Tismana nr.100:

+40 372.521.800 , -email office-gj@nurvil.ro
+40 734.141.003 - Programari Service 
+40 752.131.933 - Vanzari autoturisme 
+40 751.144.006 - Director Service