NURVIL Noutati

Audi modeleaza deja lumea de maine. Cu tehnologie progresiva, creativitate si o gandire indreptate catre oameni si societate. Descoperiti acum diversitatea modelelor Audi.

 1. Noutati
 2. Nurvil - Dealer Audi Approved Plus
01.01.2024
Noutati Audi

Nurvil - Dealer Audi Approved Plus

Descoperă mai multe despre Audi Approved Plus

Nurvil Audi Approved Plus

Ce este Audi Approved Plus?

Audi Approved Plus oferă clienților Audi, mașini până în 8 ani vechime, în România focusul este pe mașini vechi de maxim 3 ani.

Beneficii:

 • Mașinile sunt verificate (110 puncte de verificare)
 • Pot beneficia de trade in și buy back.
 • Pot fi finanțate si asigurate PFG.
 • Au garanție.

Marca Audi Approved :plus înseamnă o serie de beneficii care vă garantează aceeași experiență premium Audi!

 • Primiți astfel o verificare complexă - fiecare autoturism trece prin 110 puncte de inspecție, inclusiv verificări tehnice, evaluarea interiorului și a exteriorului. Iar dacă este nevoie, ne ocupăm de toate aspectele ce necesită lucrări de service, folosind doar piese originale Audi, cu 2 ani garanție.
 • Aveți pentru noul dvs. autoturism o garanție de minim 12 luni și acces la o gamă completă de finanțare: credit auto, leasing financiar și operațional, asigurări și, unde este necesar, management de flote.
 • De asemenea, beneficiați de asigurare CASCO proprie prin Porsche Asigurări, fără timp pierdut, cu acoperire internațională și reparații cu piese originale, în service-uri autorizate. Alte beneficii sunt cele de Trade-In și de Buy-Back. Puteți să vă schimbați vechiul autoturism Audi rapid și sigur cu alt model dorit. Astfel, vă preluăm vechiul autoturism Audi și vă punem la dispoziție o ofertă de preț conformă cu piața.
  Totul se desfășoară rapid și în siguranță, iar operațiile legate de aducerea în stare corespunzătoare sunt realizate de Partenerii autorizați Audi Approved :plus
 • Vezi toate autoturismele disponibile AICI

Pentru mai multe delalii și oferte:

Nurvil Audi Approved Plus, str. Strandului 52A, Ramnicu Valcea, Tel. 0250 703 600, [email protected]Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.